Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
11 juillet 2009 6 11 /07 /juillet /2009 13:24


La Universitat de Girona i Telefónica SA han signat  un conveni de col·laboració per a la constitució de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital, que té per objectiu promoure la recerca i l’estudi de la intersecció dels camps de la comunicació, la ciència i les TIC.

La Universitat de Girona, té entre d’altres objectius, participar en la millora del sistema educatiu, promoure activitats d’extensió universitària i l’intercanvi de coneixements i informacions amb altres institucions, i és per aquest motiu que impulsa aquesta Càtedra, que es farà visible amb les eines habituals de comunicació digital, i amb les de la Web 2.0. El seu nom Internet serà c4d.udg.edu.

La Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D), amb seu a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, tindrà un consell tècnic i un consell assessor multidisciplinari composat per investigadors, professionals de la comunicació científica i tècnica, experts en xarxes socials a Internet, i representants del món empresarial. Des de la seva creació, ara fa un any, la C4D ha endegat una llarga llista d’activitats relacionades amb la divulgació de la ciència. Així mateix, en el marc de la Càtedra, s’han començat a desenvolupar dues tesis doctorals.

Encara un exemple de més del dinamisme de la Universitat de Girona que contrasta bastant amb l’ambient perpinyanenc.

Partager cet article
Repost0

commentaires