Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
4 octobre 2009 7 04 /10 /octobre /2009 01:21



L’EUSES – (Escola Universitària Social, de l’Esport i la Salut « Escola Garbi ») és una escola universitària – privada – adscrita a la Universitat de Girona. Està ubicada a Salt i té una oferta formativa  diversificada de Graus, Màsters i Postgraus.


A la seva formació de fisioterapeutes (kinesitherapeutes)  s’han apuntat enguany uns cinquanta estudiants francesos (el terç de l’efectiu global) - com que és bastant difícil entrar en aquest tipus de carrera dins el sistema francès i que el titol obtingut a Girona és vàlid arreu d’Europa.


Tot l’ensenyament es fa en català però gràcies a un programa d’aprenentage lingüístic adient, aquests estudiants poden seguir els cursos sense problema.

 

(Fonts : EUSES – Elpunt.cat)

Partager cet article
Repost0

commentaires

B
<br /> Mare de Déu,<br /> <br /> Açò si que és normalització lingüística. Vist des de València, és sorprenent com ha crescut la interrelació entre el Rosselló i les comarques de Girona.<br /> <br /> Seria interessant saber quants d'aquests estudiants francesos són de la Catalunya Nord.<br /> <br /> Salutacions<br /> <br /> <br />
Répondre